4 Αυγούστου, 2021
Write Your Future

Μια φράση που μας χαρακτηρίζει, μας εμπνέει, μας οδηγεί σε κάθε μας βήμα, σε κάθε σχέδιο που αναπτύσσουμε για τις εκδόσεις μας και μας παροτρύνει.
Η φράση αυτή για εμάς σημαίνει γράφω, καταγράφω, οργανώνω και οργανώνομαι, εκφράζομαι, επικοινωνώ και συνομιλώ με εμένα και τους άλλους.
Σημαίνει βελτιώνομαι και εξελίσσομαι, βρίσκω παρότρυνση, αξιοποιώ τον χρόνο μου, φροντίζω τον εαυτό μου.

Σημαίνει ακόμα γράφω και ονειρεύομαι, θέτω στόχους. Μεγαλώνω, κρατώ το βιβλίο μου και ωριμάζω μέσα από την γραφή μου. Σημαίνει μαθαίνω, δημιουργώ και πειραματίζομαι, επεκτείνω τα όρια μου και βελτιώνομαι.

Write Your Future σημαίνει δημιουργώ το δικό μου μέλλον, το μέλλον που θέλω εγώ! Σχεδιάζω το δικό μου μέλλον σημαίνει σχεδιάζω την ζωή μου, γράφω για την ζωή μου, γράφω για εμένα.

Όλα αυτά συνθέτουν την βασική ιδέα της γραφής και της μοναδικότητας του ανθρώπου, ο οποίος εξελίσσεται μέσα από την δική του γραφή. Ο άνθρωπος επιζητά γύρω του ζωτικά αντικείμενα, που τον οδηγούν σε αυτόν το δρόμο της συνεχούς εξέλιξης και προόδου. Στοιχεία που ευφραίνουν την ζωή του και την κάθε του ημέρα, σε κάθε της έκφανση, είτε προσωπική, είτε κοινωνική, είτε επαγγελματική.

Αντικείμενα όπως τα βιβλία γραφής μας ενισχύουν, βοηθούν και ωθούν τον άνθρωπο στο δικό του προσωπικό σκοπό. Προσφέρουν χαλάρωση αλλά και συγκέντρωση, βελτιώνουν τον τρόπο ζωής και χαρίζουν στις καθημερινές στιγμές μια αίσθηση απόλαυσης, παύσης, αναπνοής και επανεκκίνησης.

Για εμάς τα βιβλία γραφής που εκδίδουμε αποτελούν μια ανάσα μέσα στην ρουτίνα, με στόχο την επανεστίαση στα σημαντικά, στα ουσιαστικά, στον πραγματικό μας σκοπό. Βιβλία που μας θυμίζουν την προτεραιότητα και την φροντίδα του εαυτού.

Η φράση write your future αγκαλιάζει όλα μας τα ημερολόγια, σημειωματάρια και μπλοκ, τα οποία υπηρετούν την ανάγκη της εκπλήρωσης και συνθέτουν έναν ασφαλή, προσωπικό τόπο διαμορφωμένο σύμφωνα με τις σκέψεις, τις ιδέες, τους στόχους, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες του ανθρώπου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στον κόσμο του #writeyourfuture & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι -10% στην πρώτη σας αγορά!