4 Απριλίου, 2022
Όταν η οικολογία γίνεται πράξη!

H βιωσιμότητα και η οικολογία των βιβλίων μας αποκτά μια ακόμα διάσταση! Αυτή της δενδροφύτευσης!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συνεργασία μας με τον Οργανισμό One Tree Planted/@onetreeplanted για να φυτέψουμε δέντρα!

Οι στόχοι αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  • Υποστήριξη παγκόσμιων προσπαθειών αναδάσωσης
  • Ενδυνάμωση των καταναλωτών & επιχειρήσεων με βιώσιμες δράσεις
  • Ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της αποκατάστασης των οικοσυστημάτων


Η φύτευση δέντρων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την καταπολέμηση των καταστροφικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Τα δέντρα βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα που αναπνέουμε, φιλτράρουν το νερό που πίνουμε και παρέχουν ενδιαίτημα σε πάνω από το 80% της επίγειας βιοποικιλότητας του κόσμου. Τα δέντρα παρέχουν επίσης τεράστιες κοινωνικές ευκαιρίες παρέχοντας θέσεις εργασίας σε πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενδυναμώνοντας τις γυναίκες σε υπανάπτυκτες χώρες και υποστηρίζοντας κοινότητες που έχουν καταστραφεί από περιβαλλοντικές ζημιές.

Με κάθε ημερολόγιο, σημειωματάριο & μπλοκ σημειώσεων που αγοράζετε απο τις εκδόσεις μας συμμετέχετε και εσείς στην δενδροφύτευση σε ολόκληρο τον πλανήτη! …γιατι το #writeyourfuture έχει την ψυχή του στην φύση και στο περιβάλλον! Η αγάπη μας για την βιβλιοδεσία, η εξέλιξή μας στον χώρο των εκδόσεων και των γραφικών τεχνών και το ενδιαφέρον μας για την προστασία του περιβάλλοντος καθοδηγούν όλες μας τις επιλογές και αποφάσεις για την συνέχεια και την πρόοδο μας, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Το One Tree Planted είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) αφιερωμένος στην παγκόσμια αναδάσωση. Ο οργανισμός ασχολείται με την δενδροφύτευση με στόχο την αποκατάσταση της φύσης και της βιοποικιλότητας. Ενισχύει επίσης την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία των δέντρων, προσφέρει σε επιχειρήσεις σαν τη δική μας μια λύση βιωσιμότητας και παρακινεί τις νεότερες γενιές να κάνουν κάτι θετικό για το περιβάλλον.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στον κόσμο του #writeyourfuture & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι -10% στην πρώτη σας αγορά!