28 Δεκεμβρίου, 2022
Ποιο ημερολόγιο είναι κατάλληλο για σένα;

Είσαι στην αναζήτηση ημερολογίου για το νέο χρόνο και έχεις μπερδευτεί με το ποιο να επιλέξεις; Δεν ξέρεις ποια διάσταση να επιλέξεις; Και αν πρέπει να πάρεις ημερήσιο ή εβδομαδιαίο ημερολόγιο;

Μην ανησυχείς!

Διάβασε τον δικό μας σύντομο οδηγό για να διαλέξεις το κατάλληλο ημερολόγιο για τις ανάγκες σου.

saloni_samoua
saloni_ebd

Ημερήσιο ή εβδομαδιαίο;

Καταρχάς ας γνωρίσουμε τι διαφορές έχει το ημερήσιο με το εβδομαδιαίο ημερολόγιο. Το ημερήσιο είναι ημερολόγιο στο οποίο κάθε σελίδα έχει μία ολόκληρη μέρα.

Ενώ το εβδομαδιαίο είναι το ημερολόγιο στο οποίο κάθε δεξιά και αριστερή σελίδα παρουσιάζει μία ολόκληρη εβδομάδα. Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο είναι πιο λεπτό και με λιγότερες σελίδες σε σχέση με το ημερήσιο.

Προτείνουμε σε αυτούς που θέλουν να οργανώνουν αναλυτικά την ημέρα τους στο ημερολόγιό τους το ημερήσιο ημερολόγιο που έχει περισσότερο χώρο για σημειώσεις και tasks ανά ώρα. Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο θα προτείναμε σε αυτούς που θέλουν να κρατάνε σύντομες σημειώσεις για τη μέρα τους και που προτιμούν να έχουν μια συνολική εικόνα της εβδομάδας τους.

Ποια διάσταση ημερολόγιο να διαλέξω;

Για αρχή ας κατανοήσουμε ποιες είναι οι διαθέσιμες διαστάσεις των ημερολογίων μας και σε ποιο μέγεθος αντιστοιχούν.

Οι βασικές διαστάσεις βιβλίων που εκδίδουμε είναι:

  • 17x25cm (Β5) διάσταση που προέρχεται από το γνωστό μας μπλε τετράδιο
  • 14x21cm (Α5) δηλαδή όσο αντιστοιχεί σε ένα μισό Α4
  • 12x17cm (B6) μικρή διάσταση που αντιστοιχεί σε ένα μισό Β5
  • 09x13cm (A6) είναι η πιο μικρή μας διάσταση και αντιστοιχεί σε ένα μισό Α5

*Τα αναφερόμενα εκατοστά (cm) είναι ενδεικτικά και δύναται να διαφέρουν σε κάθε προϊόν έκδοσης, ανάλογα με την παρτίδα έκδοσης και την τελική κοπή.

Η διάσταση που θα επιλέξετε εξαρτάται από τη χρήση για την οποία προορίζετε το προϊόν. Εάν ψάχνετε κάτι ελαφρύ και εύκολα μετακινήσιμο , για την τσάντα, για το δρόμο κλπ θα προτείναμε να προτιμήσετε μικρές διαστάσεις, όπως το 09×13 και το 12×17. Επίσης τα εβδομαδιαία ημερολόγια είναι καλή επιλογή λόγω του λεπτού και ελαφρύ σχεδιασμού τους.

Από την άλλη αν προορίζετε να χρησιμοποιείτε το ημερολόγιό σας στο γραφείο, στο δουλειά ή στο σπίτι και προτιμάτε να κρατάτε μακροσκελείς σημειώσεις και να οργανώνετε αναλυτικά τη μέρα σας, προτείνουμε μεσαίες και μεγαλύτερες διαστάσεις όπως η 14×21 και η 17×25.

Όποια και αν είναι επιλογή σας ελπίζουμε το ημερολόγιό σας να είναι ένας δημιουργικός χώρος έκφρασης  που θα σας βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς σας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στον κόσμο του #writeyourfuture & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι -10% στην πρώτη σας αγορά!