ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Tα προϊόντα μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας στο Π. Φάληρο, από την αρχή έως το τέλος της εκδοτικής διαδικασίας, ακολουθώντας την παράδοση της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας.
Ναι, όλα μας τα προϊόντα είναι ελληνικά, παράγονται και βιβλιοδετούνται στο εργαστήριό μας, στο Παλαιό Φάληρο στην Ελλάδα.

Βρίσκετε το προϊόν που θέλετε από την συλλογή μας. Σε κάθε προϊόν υπάρχει η δυνατότητα μεγέθυνσης της εικόνας, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν.
Επιλέγετε το χρώμα ή το σχέδιο που θέλετε, όπου αυτό είναι απαραίτητο και κάνετε κλικ στη λέξη ΠΡΟΣΘΗΚΗ.
Όταν προσθέσετε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε, πηγαίνετε στο καλάθι αγορών, ελέγχετε εάν είναι σωστά όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και προχωράτε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Προχωράτε στο ταμείο, συμπληρώνετε όλα σας τα στοιχεία και επιλέγετε τον επιθυμητό τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής.
Επιβεβαιώνετε με αναλυτικό έλεγχο όλα τα στοιχεία σας και προχωράτε στην αποστολή της παραγγελία σας.
Αμέσως μετά θα παραλάβετε δύο email από εμάς, ένα με την επιβεβαίωση της παραγγελία σας και ακόμα ένα με τον αριθμό αποστολής του δέματος σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Στο κεντρικό menu δεξιά, εμφανίζεται ένα σήμα με ένα ανθρωπάκι, κάνοντας κλικ εκεί μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό είτε να κάνετε σύνδεση με τα στοιχεία σας, εάν έχετε ήδη εγγραφεί. Στη σελίδα του λογαριασμού σας υπάρχουν όλες οι απαραίτητες επιλογές για την διαχείριση και επισκόπησή του.
Όχι, μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά ως επισκέπτης.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank
  • με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή του ακριβούς ποσού της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα (courier). Το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3,70€ (με ΦΠΑ 24%).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική.
Το κόστος της απλής αποστολής είναι 3,10€, ενώ η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 3,70€.
Σε παραγγελίες άνω των 35€ η χρέωση των μεταφορικών και της αντικαταβολής είναι δωρεάν.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ενότητα Τρόποι Αποστολής στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

Παρέχουμε την δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του. Εάν έχει παρέλθει το χρονικό αυτό όριο, η αλλαγή ή επιστροφή των προϊόντων απορρίπτεται. Προϋπόθεση για την αλλαγή / επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία παρελήφθη, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει αλλοιωθεί κατά κανένα τρόπο.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ενότητα Επιστροφές στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

Όχι, τα προϊόντα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Αλλαγές γίνονται μόνο μέσω του site μας.

Προς το παρόν δεν διαθέτουμε φυσικό κατάστημα, ώστε να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά. Μπορείτε όμως, να τα βρείτε στα σημεία πώλησης που συνεργαζόμαστε, ανάλογα την περιοχή σας.
Τα σημεία πώλησης θα τα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

Τα βιβλία γραφής που εκδίδουμε είναι χειροποίητα, επομένως είναι ανθρωπίνως αδύνατο να είναι ολόιδια με εκείνα της φωτογραφίας. Οι ελάχιστες διαφορές που υπάρχουν οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα βιβλιοδεσίας τους. Για αυτό το λόγο κάθε βιβλίο μας είναι μοναδικό. Επιπλέον η ηλεκτρονική απεικόνιση των προϊόντων μας δύναται να διαφέρει σε σχέση με την πραγματική μορφή του είδους αναφορικά με την υφή, την εκτύπωση, την ακριβή απόχρωση, τον τόνο, την φωτεινότητα και τον κορεσμό του χρώματός του.

Τα βιβλία μας σχεδιάζονται εξ ολοκλήρου από εμάς. Είμαστε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που αγαπάει το χαρτί και την βιβλιοδεσία! Κάθε νέα μας συλλογή αποτελεί μια νέα πρόκληση για εμάς.

Εμπνεόμαστε από την γραφή, την τυπογραφία, την βιβλιοδεσία, την χειροποίητη διαδικασία και φυσικά την φύση και την οικολογία. Έχουμε πάντα ως οδηγό μας την θετική σκέψη, την παρότρυνση, την αισιοδοξία και την αίσθηση κινήτρου που θέλουμε να χαρίζουν τα βιβλία μας στον κάτοχό τους. Μελετάμε πολύ, ερευνούμε υλικά και υφές, διαβάζουμε, μας αρέσει κάθε μορφή τέχνης και προσπαθούμε να εντάσσουμε όλες μας τις γνώσεις σε κάθε μας δημιούργημα.

Οι βασικές διαστάσεις βιβλίων που εκδίδουμε είναι:

  1. 21χ29cm (Α4) μεγάλη διάσταση που αντιστοιχεί στο γνωστό μας χαρτί Α4. Θα την βρείτε μόνο σε μπλοκ σημειώσεων
  2. 17χ25cm (Β5) διάσταση που προέρχεται από το γνωστό μας μπλε τετράδιο
  3. 14χ21cm (Α5) δηλαδή όσο αντιστοιχεί σε ένα μισό Α4
  4. 12χ17cm (B6) μικρή διάσταση που αντιστοιχεί σε ένα μισό Β5
  5. 09x13cm (A6) είναι η πιο μικρή μας διάσταση και αντιστοιχεί σε ένα μισό Α5
  6. 09χ17cm (στενό B6) διάσταση που θα βρείτε μόνο στα memopad, ειδική για να διευκολύνει την γρήγορη σημείωση στο χέρι

*Τα αναφερόμενα εκατοστά (cm) είναι ενδεικτικά και δύναται να διαφέρουν σε κάθε προϊόν έκδοσης, ανάλογα με την παρτίδα έκδοσης και την τελική κοπή

Η διάσταση που θα επιλέξετε εξαρτάται από την χρήση για την οποία προορίζεται το προϊόν. Εάν επιθυμείτε κάτι ελαφρύ και εύκολα μετακινήσιμο, καλό θα είναι να κατευθυνθείτε σε πιο μικρές διαστάσεις. Από την άλλη εάν έχετε ανάγκη από πολλές σημειώσεις και πρόκειται να χρησιμοποιείτε το βιβλίο σας σε κάποιο γραφείο, καλό θα είναι να προτιμήσετε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εάν χρειάζεστε την οργάνωση στην καθημερινή σας ζωή, την κατάλληλη διαχείριση χρόνου και έχετε ανάγκη τον προγραμματισμό, σας προτείνουμε να επιλέξετε ημερολόγιο.

Εάν προτιμάτε ελεύθερες σημειώσεις δίχως τον περιορισμό ημερομηνιών και έτους, σας προτείνουμε να επιλέξετε σημειωματάριο ή μπλοκ σημειώσεων.

Από την άλλη φυσικά διαθέτουμε και την επιλογή του σημειωματάριου daily overview το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα σημειωματάριο αλλά και έναν ελεύθερο χώρο οργάνωσης της κάθε ημέρας.

Ημερήσιο ημερολόγιο είναι το ημερολόγιο στο οποίο κάθε σελίδα έχει μία ολόκληρη ημέρα ενώ το εβδομαδιαίο ημερολόγιο είναι το ημερολόγιο στο οποίο κάθε δεξιά και αριστερή σελίδα παρουσιάζει μια ολόκληρη εβδομάδα. Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο είναι πιο λεπτό και με λιγότερες σελίδες συγκριτικά με το ημερήσιο.

Τα βιβλία μας παραδίδονται σε χάρτινη οικολογική συσκευασία και συνοδεύονται από το αντίστοιχο paperband (περιτύλιγμα) το οποίο είναι επίσης οικολογικό και βιώσιμο.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στον κόσμο του #writeyourfuture & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι -10% στην πρώτη σας αγορά!